ΑΕΚ σοβαρέψου και πάμε... τελικό! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ σοβαρέψου και πάμε... τελικό! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την σφαλιάρα από την Λάρισα, η ΑΕΚ πάει… σοβαρή στη Λαμία!

Η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα σοκ από τους «βυσσινί», φιλοξενείται σήμερα (18:00,COSMOTE SPORT 1/enwsi.gr) από την ομάδα της Φθιώτιδας στο ΔΑΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να τελειώσει την… δουλειά στην πόλη της Φθιώτιδας και να προκριθεί για τέταρτη συνεχόμενη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί που κατά πάσα πιθανότητα θα διασταυρωθεί για τρίτη φορά με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε και αυτός 2-0 τον Αστέρα στο πρώτο ματς. Οπότε, άπαντες καταλαβαίνουν πως η Ένωση… χρωστάει κάτι στους «ασπρόμαυρους», αφού πρώτα προσπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας που έστειλε σπίτι τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

Οι «κιτρινόμαυροι« έχουν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 2-0 του Ολυμπιακού Σταδίου και μένει μόνο να κάνουν τα… βασικά στην Λαμία και να εμφανιστούν σοβαροί, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Είναι πολύ σημαντικό το ματς για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να κάνει… χαρούμενες γιορτές. Η «Ενωση» έκανε κάκιστη εμφάνιση στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λάρισα και κόντρα στην Λαμία, θέλει να στείλει πολλαπλά μηνύματα, αφήνοντας πίσω την εικόνα του ματς με τους «βυσσινί»

Οι επιλογές του Χιμένεθ

Από τις επιλογές του Ανδαλουσιανού τεχνικού απουσιάζει ο Ούρος Τσόσιτς και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, με τους δυο «κιτρινόμαυρους» να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός είναι και ο ανέτοιμος Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά και ο Ελντερ Λόπες, που επέστρεψε στην αποστολή στον αγώνα με την ΑΕΛ. Βεβαίως, στο Κύπελλο Ελλάδος, είναι υποχρεωτική η παρουσία δυο μικρών στην αποστολή, με τους δύο πρώτους ουσιαστικά να την… πληρώνουν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να επιλέξει πάλι το 3-5-2 στο ΔΑΚ της Λαμίας με τον Μπάρκα κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολποστ και τους Μπακάκη, Οικονόμου, Σβάρνα στα στόπερ και τους Γκάλο-Χουλτ στα άκρα της άμυνας. Στον άξονα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν Σιμόες και Κρίστιτσιτς (παίζει δυνατά και για Γαλανόπουλο), με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το επιθετικό δίδυμο Λιβάγια-Πόνσε.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα στη Λαμία, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά την ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X