Το Σάββατο παρουσιάζεται το πρότζεκτ του δήμου Φυλής για το... παλάτι της ΑΕΚ!

Το Σάββατο παρουσιάζεται το πρότζεκτ του δήμου Φυλής για το... παλάτι της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Μεθαύριο Σάββατο (20/4), θα γίνει η παρουσίαση του πρότζεκτ «Φυλή 2021», στο οποίο περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο νέο της… παλάτι!

Ολες οι λεπτομέρειες σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο του δήμου Φυλής θα γίνουν γνωστές τη συγκεκριμένη ημέρα, αμέσως μετά τον αγώνα μπάσκετ της “Βασίλισσας” κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αφού θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση όλου του πλάνου το οποίο αφορά το κλειστό των Ανω Λιοσίων, αλλά και τις υποδομές σε όλη την έκταση.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Ένας ιστορικός Δήμος, μια σύγχρονη πόλη», με την παρουσίαση του να αναλαμβάνει ο Δήμος Φυλής στο δημαρχείο Άνω Λιοσίων και αυτή να αφορά την αναμόρφωση εκ βάθρων ολόκληρης της περιοχής αυτής. Μάλιστα, το παρόν στην εκδήλωση θα δώσει και ο κορυφαίος Έλληνας καθηγητής οικονομικής γεωγραφίας και γεωπολιτικής θεωρίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννης Μάζης, ο οποίος θα προλογίσει την παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου.

Να σημειωθεί πως ο κ. Μάζης είναι ο πανεπιστημιακός δάσκαλος του ανθρώπου που εκπόνησε το επιχειρησιακό σχέδιο «Φυλή 2021», του κ. Γιώργου Πραχαλιά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X