Οι πολύτιμες λύσεις που θα φέρει στην ΑΕΚ ο Γιορκ

Οι πολύτιμες λύσεις που θα φέρει στην ΑΕΚ ο Γιορκ
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες ώρες ένα όνομα από τα… παλιά ήρθε στο προσκήνιο, καθώς ο Γκέιμπ Γιορκ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Λούκα Μπάνκι για την περιφέρεια της ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τη «Βασίλισσα» καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την θυγατρική ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, στην G-League του ΝΒΑ και πλέον είναι διαθέσιμος να μιλήσει με την ομάδα της αρεσκείας του.

Ο πιθανός ερχομός του 25χρονου άσου, αναμένεται να… λύσει τα χέρια του Λούκα Μπάνκι σε ένα «κομμάτι» του παιχνιδιού που φέτος η ΑΕΚ δείχνει να… δυσκολεύεται. Κι αυτό είναι το «εύκολο» καλάθι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκέιμπ Γιορκ είναι ένας… εραστής των αντίπαλων καλαθιών, αφού έχει μεγάλη φαντασία στο παιχνίδι του αλλά και την ικανότητα να σκοράρει από κάθε πιθανή θέση.

Σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, εκεί όπου η Ένωση είχε στο ρόστερ της παίκτες «καθαρούς» σουτέρ, όπως ήταν ο Μάνι Χάρις ή ο Κέβιν Πάντερ, φαίνεται πως φέτος αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, γνώριζαν από την αρχή της σεζόν πως ένας…. killer απουσιάζει από την ομάδα γι’ αυτό είχαν επιχειρήσει να προσεγγίσουν τον Αμερικανό σκόρερ το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να καλυφθεί αυτό το κενό.

Ωστόσο, μπορεί η περίπτωση του να μην προχώρησε και στην ομάδα να μην υπάρχει ένας καθαρός μπόμπερ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως της…. έλειψε και δεν μπορούσε να κινηθεί χωρίς έναν τέτοιον παίκτη.

Ο Ιταλός κόουτς έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο και για ένα… καλάθι θα ήταν και στο Final-4 του Βasketball Champions League.

Παρ’ ολ’ αυτά, η πιθανή απόκτηση ενός παίκτη αυτής της κλάσης ανεβάζει άμεσα επίπεδο την ΑΕΚ, η οποία δείχνει πως θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε τα γεγονότα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο «κιτρινόμαυρο» τραπέζι όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις. Με τον ερχομό ενός παίκτη στην περιφέρεια που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ο Μάλκολμ Γκρίφιν θα αποτελέσει… παρελθόν από την Ένωση και λόγω των πολλών επιλογών που θα υπάρχουν στην εν λόγω θέση αλλά και για να αδειάσει μία θέση ξένου.

Πάντα, σε πρώτο πλάνο, υπάρχει η ενίσχυση του… ζωγραφιστού αφού εκεί η «Βασίλισσα» δείχνει να «πονάει» πιο πολύ, με τον αθλητή που θα έρθει να παίρνει τη θέση του Γιόνας Ματσιούλις που δεν μπορεί να προσφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας πραγματοποιούν τις κατάλληλες κινήσεις για να κλείσει ένας υψηλόσωμος αθλητής κλάσης, του οποίου η παρουσία θα… γεμίσει την ρακέτα σε άμυνα και επίθεση, ενώ υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που έχουν προκριθεί και οι εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X