Γραμμένος: «Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου»

Γραμμένος: «Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο της συνάντησης που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (08/04) για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με αυτό το ζήτημα και για το αν το ΟΑΚΑ είναι το κατάλληλο γήπεδο για τον φετινό τελικό του θεσμού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να γίνει και φέτος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Γραμμένος όμως ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας με σαφήνεια: «Κανονικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός».

Σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου και το πόσοι φίλαθλοι θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είπε: «Όταν προκύψει οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου, εμείς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να έχουμε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για να προχωρήσουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X