Τρέλα και ψύχωση από τον κόσμο της ΑΕΚ για το Κύπελλο, σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή!

Πανικός για Λιβάγια-Μπακάκη στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ στην Κομοτηνή! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέλα… για την ΑΕΚ και στη Βόρεια Ελλάδα!

Τόσο σε Αλεξανδρούπολη, όσο και σε Κομοτηνή, οι ΑΕΚτζήδες αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ και ειδικά τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο.

Η αποστολή της Ενωσης έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, ενόψει του αυριανού αγώνα (16:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι Ενωσίτες υποδέχθηκαν θερμά τους πρωταθλητές, ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί τους.

Η… ψύχωση των ΑΕΚτζήδων δεν σταμάτησε βέβαια εκεί! Μάρκο Λιβάγια και Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκαν στο club της ΑΕΚ στην Κομοτηνή και έγιναν αντικείμενα… λατρείας από τους φίλους του “Δικεφάλου”, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα… μέρα, αποθεώνοντας τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στον Σύνδεσμο στην Κομοτηνή φώναζαν διαρκώς συνθήματα και ζήτησαν το Κύπελλο από τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X