H αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη! (ΦΩΤΟ)

Ξυπνήστε και κυνηγήστε το, ξανά νίκη για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της το ματς Κυπέλλου με την Λαμία, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Έχουν απομείνει πλέον μόλις τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να δοκιμάζεται αύριο κόντρα στους Ακρίτες.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδεύσουν στην Ξάνθη για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει εκτός τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, δίνοντας ανάσες στον Σέρβο χαφ.

Φυσικά, από την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες απουσιάζουν οι τραυματίες Μπακασέτας-Τσιγκρίνσκι, που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ εκτός είναι και ο ανέτοιμος Έλντερ Λόπες.

Στην αποστολή  βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X