ΑΕΚ: Ο τελικός να γίνει με ασφάλεια

ΑΕΚ: Ο τελικός να γίνει με ασφάλεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης» δε θέλουν να πούνε κάτι και να ανοίξουν θέμα, διότι πολύ απλά ακόμα είναι ανοικτές οι ρεβάνς τόσο του «Δικεφάλου» στη Λαμία, όσο και του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Όταν επισημοποιηθεί ο τελικός ανάμεσα στους περσινούς φιναλίστ, τότε θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για τα μέτρα ασφαλείας.

Αυτό που ξεκαθάριζαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν πως επισήμως δεν έχει ξεκινήσει καμία θεσμική κουβέντα για τη διεξαγωγή του τελικού εκτός συνόρων. Ήταν απλά ανεπίσημες συζητήσεις που έγιναν υποθετικά για ένα και μόνο λόγο. Λόγω των επεισοδίων που έχουν καταγραφεί πρόπερσι στο Βόλο και πέρσι στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε καμία από τις δύο ομάδες δε θα ήθελε να ξεκινήσει η νέα σεζόν με ποινές αφαίρεσης βαθμών, αν τα πράγματα ξεφύγουν και πάλι.

Αυτό πάντως που έλεγαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» χθες, ήταν το εξής:

«Το μόνο «θέλω» της ΑΕΚ είναι να υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις, προκειμένου ο τελικός, όποιος και αν συμμετέχει σε αυτόν να διεξαχθεί κανονικά δίχως να συμβεί το παραμικρό. Και φυσικά η Αστυνομία να εγγυηθεί ότι θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια των θεατών και των παικτών».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X