Με Χουλτ και 3-5-2

Χουλτ: «Περιμένουμε μαζί με τον κόσμο μας τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου η  ΑΕΚ θα πατήσει ακόμα πιο γερά στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται, δίνοντας παράλληλα μια συνέχεια και στο καλό πρόσωπο που είχε παρουσιάσει απέναντι στον Ατρόμητο. Στο τελευταίο παιχνίδι της πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Κιτρινόμαυροι θα παρουσιαστούν αλλαγμένοι. Οι Αντρέ Σιμόες και Πέτρος Μάνταλος είναι ξανά διαθέσιμοι, όπως φυσικά και ο Νίκλας Χουλτ που γυρίζει στη δράση μετά από ενάμιση μήνα, λύνοντας σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με την αριστερή πτέρυγα.

Σε αυτό το 3-5-2 που εφαρμόζει στην ΑΕΚ ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, ο Χουλτ είναι ιδανικός. Καθώς μπορεί να προσφέρει ισορροπία στην πτέρυγα, ένα στοιχείο που όσο κι αν αναζήτησε μέσω «πειραμάτων» ο προπονητής της Ένωσης, δεν κατάφερε να βρει.

Ο Χουλτ λοιπόν είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό και πιθανότατα και στην ενδεκάδα. Όπως και οι Σιμόες, Μάνταλος.

Οι επιλογές του Χιμένεθ είναι αναλυτικά οι εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, το 3-5-2 όλα δείχνουν πως θα παραμείνει, με τον Μπάρκα να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και την τριάδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Σβάρνα, Οικονόμου και Μπακάκη. Μιας και απουσιάζει πέραν του τραυματία Τσιγκρίνσκι και ο τιμωρημένος Τσόσιτς.

Στα άκρα θα βρεθούν οι Γκάλο, Χουλτ, ενώ στο κέντρο οι Σιμόες, Κρστίτσιτς. Με τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την επίθεση, απόντος του τιμωρημένου Πόνσε, το βάρος αναμένεται να πέσει στους Κλωναρίδη, Λιβάγια. Ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Μπογέ, Αλμπάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X