Για να πετάξει... στους "4" με τον κόσμο της η ΑΕΚ (15:00, LIVE enwsi.gr)

Για να πετάξει... στους "4" με τον κόσμο της η ΑΕΚ (15:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η “Ενωση” θα τα δώσει όλα για μια θέση στην τετράδα!

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (30/03, 15:00) την Ντιναμό Βίκτορ στο κατάμεστο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 2ου Προημιτελικού του Challenge Cup.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ανατρέψουν την ήττα στην Ρωσία με 4 γκολ διαφορά (25-21), ώστε να πάρουν το “χρυσό” εισιτήριο για τους “4” της διοργάνωσης. Μάλιστα, στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αναμένουν τη στήριξη των φίλων της ομάδας που καλούνται να δώσουν βροντερό “παρών”, βοηθώντας με την φωνή τους.

Ο Νίκος Γραμματικός μετά τον τραυματισμό του Σελίμ Νταρσουλάντ, καλείται να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Γαρύφαλλου Μπάγιου που έχει χτυπήσει στο χέρι. Έτσι, στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή επιλέχθηκαν οι: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Ροζαβόλγκι, Μπάλαζ, Αλβανός, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μάντς Ντάλμπι Φρέμσταντ, Μάρκους Τζέλρουντ, με παρατηρητή τον Πέντερσεν Ντέλιαν Τζένσεβι

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης, δήλωσε στο aek.gr: “Άλλο ένα ευρωπαϊκό ταξίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να είμαστε πιστοί στο ραντεβού με την ιστορία. Στόχος μας είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να καταφέρουμε μαζί αυτό που τόσο θέλουμε”.

Η ΑΕΚ στους δύο προηγούμενους εντός έδρας προημιτελικούς στο Challenge Cup σημείωσε μία ήττα από την Partizan και μία νίκη επί της HC Berchem.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X