Απουσίες, επιστροφές και ερωτηματικά

Ο πανηγυρισμός-αφιέρωση του Μάνταλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό έχει ξεκινήσει. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι. Άλλωστε στο Αγρίνιο στο πλαίσιο του πρώτου γύρου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για πολλά πράγματα στην ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ όπως είναι γνωστό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός σας ενημερώσαμε πρόσφατα ότι δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο και το θέμα είναι αν θα προλάβει να συμμετάσχει σε κάποια παιχνίδια φέτος.

Από εκεί και πέρα εκτός πλάνων είναι και ο Ουρος Τσόσιτς, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, κάτι που σημαίνει ότι ο μόνος έμπειρος διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός είναι ο Μάριος Οικονόμου.

Η λογική λέει ότι η επόμενη επιλογή είναι ο Στράτος Σβάρνας. Αυτό λοιπόν που μένει να δούμε είναι αν ο Ισπανός επιλέξει να πάει με τριάδα στην άμυνα ή με τετράδα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους δύο Έλληνες. Αν πάντως θελήσει να είναι πιο… σίγουρος, η λογική λέει ότι θα επιλέξει τριάδα με τον Μπακάκη τρίτο στόπερ και με… αλχημεία ξανά στο αριστερό άκρο.

Εκτός αν ο Νίκλας Χουλτ μπει με το καλησπέρα στα… βαθιά, κάτι που δεν είναι λογικό αφού προέρχεται από μεγάλη απουσία και θα πρέπει να προφυλαχθεί ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν.

Από εκεί και πέρα σημαντική είναι και η απουσία του Πόνσε, αν και αυτή αναμένεται να καλυφθεί από τον Λιβάια…

Από την επιλογή της διάταξης πάντως, θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό το που θα αγωνιστούν και οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι», μιας και στη διάθεση του Ισπανού, επανέρχονται και οι Μάνταλος και Σιμόες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X