Πρωταθλητής στις... συγγνώμες ο Ουάρντα για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ

Πρωταθλητής στις... συγγνώμες ο Ουάρντα για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση του Ατρόμητου έκανε… κωλοτούμπα και έβγαλε από τον «πάγο» τον Αμρ Ουάρντα, προκειμένου να παίξει κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ, σε μία κίνηση που δεν είχε την αποδοχή από τους οργανωμένους των Περιστεριωτών.

Ο μόνιμα δανεικός από τον ΠΑΟΚ κάνει ο,τι μπορεί για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ και με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου, ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς των Περιστεριωτών για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο ματς του Κυπέλλου με την Ένωση στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να τους προσβάλλει.

Ο Ουάρντα, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με αγκάλιασε τόσο πέρυσι όσο και φέτος και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακηρυχτώ MVP της Superleague.

Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω τους φιλάθλους του Ατρομήτου και ζητώ συγνώμη για τη στιγμιαία αντίδραση μου.

Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να κάνω τους φιλάθλους του χαρούμενους. Ένα είναι σίγουρο, ότι σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X