Κόνιαρης: «Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε!»

Κόνιαρης: «Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε!»
Photo Credits: INTIME

Συνειδητοποιημένος… εμφανίστηκε ο Αντώνης Κόνιαρης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Πυλαία από την ΑΕΚ. Ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» μίλησε στην κάμερα της NOVA και έκανε αυτοκριτική για την ομάδα του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο σημερινός αγώνας ήταν το πρώτο… ημίχρονο, αφού υπάρχει και η ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόνιαρη:

«Ξεκινήσαμε λάθος τον αγώνα, ξέραμε ότι θα πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ που είναι το δυνατό τους στοιχείο. Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε, έβαλαν εύκολα καλάθια και πήραν αυτοπεποίθηση από αυτό. Αλλάξαμε τον ρυθμό στην συνέχεια για να μπορέσουμε να μειώσουμε την διαφορά. Ήταν μόνο το… πρώτο ημίχρονο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για τον επαναληπτικό».

Ο Αντώνης Κόνιαρης συμπλήρωσε: «Κρατάμε την αντίδραση μας, ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε σε εκείνη την περίοδο, όπου ο αγώνας δεν πήγαινε καλά. Θέλαμε να παίξουμε καλά σε ένα γεμάτο γήπεδο, να μην στεναχωρέσουμε τον κόσμο μας. Έτσι πήραμε ενέργεια για να γυρίσουμε την διαφορά».

Επίσης τόνισε: «Η ομάδα προσπαθεί κάθε μέρα, θα κάνουμε το ίδιο και αύριο όπως και σε κάθε προπόνηση. Δεν θα αλλάξουμε κάτι επειδή δεν πήγε έναν αγώνας καλά».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X