Διπλό στο Χαριλάου ψάχνει η ΑΕΚ για να συνεχίσει στο σωστό δρόμο (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Διπλό στο Χαριλάου ψάχνει η ΑΕΚ για να συνεχίσει στο σωστό δρόμο (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο και την… σβηστή πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σειρά έχει ο Άρης και το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ ρίχνεται εκ νέου στην μάχη της Super League, καθώς αντιμετωπίζει απόψε στο Χαριλάου τον Άρη (19:00, ΕΡΤ 1 HD) για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βεβαίως,  πρόκειται πιο πολύ για ματς… γοήτρου για την «Ένωση» η οποία αυτό που θέλει είναι να διατηρήσει την τρίτη θέση της κατάταξης, που της εξασφαλίζει το «καλό» εισιτήριο του Europa League, καθώς η πρώτη και η δεύτερη θέση έχουν κάνει… φτερά. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι στο +3 από τον Ατρόμητο, με 43 βαθμούς, με τον Άρη να είναι πέμπτος με 34. Ωστόσο, οι παίκτες της ΑΕΚ οφείλουν να πάνε με νίκες ως το τέλος της σεζόν.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ να καλείται να δώσει την μάχη της για ακόμη ένα τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα, ενώ το σύνολο του Σάββα Παντελίδη, την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» τρέχουν ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και «καίγονται» για το τρίποντο για να εδραιωθούν στις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρώπη. Φυσικά, οι Θεσσαλονικιείς χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, με την ΑΕΚ να θέλει το διπλό στο γεμάτο Χαριλάου για να πιστοποιήσει την αγωνιστική της άνοδο. Θυμίζουμε, πως στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, η Ένωση είχε κάνει… πάρτι, κερδίζοντας 4-0.

Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει στην διάθεση του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο δεν ήταν 100% έτοιμος για την μάχη του Χαριλάου. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Φυσικά, εκτός δράσης παραμένουν και οι Χουλτ-Λόπες.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Μπάρκας αναμένεται να υπερασπιστεί απόψε την κιτρινόμαυρη εστία. Στην άμυνα, Τσόσιτς-Οικονόμου θα είναι στα στόπερ, με τον Γκάλο στα δεξιά και τον Μπακάκη στα αριστερά. Στον άξονα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Άλεφ-Σιμόες Η τριάδα πίσω από τον Εζέκιελ Πόνσε θα αποτελείται από τους Μπακασέτα, Λιβάγια και Μάνταλο, σε σύστημα 4-2-3-1 χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο Χαριλάου και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του ματς, καθώς και όλο το ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X