Αρκετά προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει Προμηθέα Πατρών

Εικόνες από το ΑΕΚ – Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Αρκετά ήταν τα προβλήματα της ΑΕΚ στην τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας για την 17η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Συγκεκριμένα, εκτός από τις γνωστές απουσίες των Ντούσαν Σάκοτα, Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ο Γιώργος Τσαλμπούρης δεν προπονήθηκε αφού ταλαιπωρείται από μεταταρσαλγία αριστερού άκρου ποδός.

Να προσθέσουμε πως, σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος νιώθει μερικές ενοχλήσεις στο στήθος, όμως είναι πιθανό να αγωνιστεί αύριο κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Φαίνεται, ότι η «Βασίλισσα» για ακόμη μία φορά πριν από μία σημαντική αναμέτρηση εφέτος θα εμφανιστεί λαβωμένη στο παρκέ.

Νοκ άουτ εν όψει Προμηθέα έχουν τεθεί οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιώργο Τσαλμπούρη. Ο διεθνής φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΟΑΚΑ, αφού ταλαιπωρείται από μεταταρσαλγία αριστερού άκρου ποδός. Απών εκ νέου ο Ντούσαν Σάκοτα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πτέρνα. Ενοχλήσεις (από άμεση πλήξη στο F4 του Ρίο) στο στήθος νιώθει ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος γυμνάστηκε σε χαμηλούς ρυθμούς.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X