«Βουλιάζει» το ΟΑΚΑ για χάρη της Παγκόσμιας ΑΕΚ

«Βουλιάζει» το ΟΑΚΑ για χάρη της Παγκόσμιας ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα Πάτρας για την 17η αγωνιστική της Betshop Basket League και στο πλαίσιο αυτό το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως έχει γίνει ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού άπαντες θέλουν να δουν τη Παγκόσμια «Βασίλισσα» του Λούκα Μπάνκι, το βαρύτιμο τρόπαιο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου αλλά και το λάβαρο που θα πάρει θέση στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ. Σας ενημερώνουμε, ότι η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Παγκόσμιας «Βασίλισσας» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Έχοντας την εμπειρία από τις κατακτήσεις τροπαίων της περασμένης περιόδου, η ΑΕΚ ΒC έλαβε την απόφαση να γίνει ακόμη πιο εξωστρεφής, και το Παγκόσμιο τρόπαιο του Ρίο ντε Τζανέιρο να τοποθετηθεί σε «δημόσια θέα». Η επιτακτική ανάγκη για στήριξη στην αναμέτρηση με Προμηθέα Πάτρας αποτέλεσε την αφορμή για να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο μας να φωτογραφηθεί με το Intercontinental Cup της FIBA.

Ο προσφυής κατά την κρίση μας χειρισμός του ζητήματος μάς δικαίωσε πανηγυρικά, και πιστώνεται αυτό στην ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Σημειώθηκε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ, όλων των ηλικιών, έσπευσαν το τελευταίο διήμερο στο Κλειστό του ΟΑΚΑ για να αγγίξουν το τιμημένο και δώσουν με την παρουσία τους αλλά και την αγορά εισιτηρίου την απαιτούμενη ώθηση για τα δύσκολα, που έρχονται. ‘Ηταν πρωτοφανές αυτό, που συνέβη από τους «Ενωσίτες» οπαδούς, οι οποίοι αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο τη «Βασίλισσα» ΟΛΗΣ της οικουμένης, η οποία σε 365 ημέρες κατέκτησε 3 τρόπαια, πραγματοποιώντας ιστορικό ρεκόρ.

Εντός συνόρων έλαβε δεκάδες επιστολές, ανακοινώσεις και διακρίσεις συγχαρητηρίων και ευχαριστούμε τους πάντες για την αβρότητα και την καλοσύνη τους. Και εκτός συνόρων όμως γνώρισε ξανά την παγκόσμια καταξίωση η «Βασίλισσα» και αυτό συνιστά άλλωστε και το διακύβευμα της επιτυχίας στη μακρινή, αλλά φιλόξενη Βραζιλία.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, παραμένετε σταθερά η δύναμη της Ομάδας μας. Η παρουσία σας σε κάθε βήμα μας θεωρείται και είναι αναγκαία, διότι τίποτε δεν είναι δεδομένο. Το περιβάλλον δεν είναι πάντα φιλικό γύρω μας. Η μαζικότητα και η ενότητα είναι συστατικά, που δημιουργούν συνθήκες ευφορίας απέναντι σε ιδεολογικούς αντιπάλους και υπ’ αυτό το πλαίσιο πορευόμαστε.

Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η «Βασίλισσα» να παραμένει στην κορυφή και να διεκδικεί πρωτιές, εντός και εκτός γηπέδων.

Yπενθυμίζουμε δε, ότι το τρόπαιο θα βρίσκεται για όποιον επιθυμεί να φωτογραφηθεί μαζί του και στην είσοδο VIP, 90 λεπτά πριν από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Επιπλέον, το συλλεκτικό t-shirt της «Βασίλισσας», με το «αποτύπωμα» της μεγάλης επιτυχίας στη Βραζιλία, θα πωλείται έναντι 12 ευρώ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με Προμηθέα, στην είσοδο VIP και στη Θύρα 3, αλλά ο αριθμός είναι περιορισμένος από την πρωτοφανή ζήτηση. Για το λόγο αυτό δόθηκε εντολή πριν από λίγο για νέα παραγγελία…

Σας ευχαριστούμε γι’ αυτή την εντυπωσιακή «έκρηξη» μεγάλης αγάπης, αλλά και μεγάλης ευθύνης. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ αύριο… ΑΕΚ ΒC».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X