Μπάνκι: «Να δώσουμε το 100% για τη νίκη, παρόλο που οι τραυματισμοί μας χάλασαν τα σχέδια»

Μπάνκι: «Αυτά αλλάζουν στην ΑΕΚ με Θίοντορ και Τζέιμς»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας αύριο στο ΟΑΚΑ (17:00) για την 17η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ εκεί όπου αρχικά υπογράμμισε πως όλοι στην ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα είναι το γήπεδο γεμάτο και όλοι μαζί θα γιορτάσουν την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Στη συνέχεια, ο 53χρονος κόουτς υπογράμμισε πως οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν την ομάδα «χαλάνε» τα σχέδια του ωστόσο τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο aekbc.gr ο Ιταλός κόουτς:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, που αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Σίγουρα αυτό θα κρατήσει μέχρι την έναρξη του αγώνα. Από κει και πέρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Προμηθέας και δυστυχώς η προετοιμασία μας δεν ήταν όπως την περιμέναμε, καθώς οι τραυματισμοί μάς χάλασαν τα σχέδια.

Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να είναι 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη. Βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τον Προμηθέα στο Πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να πανηγυρίσουμε εμείς αύριο».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X