Τρένο ο Μανόλο στο Κύπελλο: 11/11 προκρίσεις σε νοκ-άουτ αγώνες!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες η πρωταθλήτρια έστησε… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, σκορπίζοντας τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΑΕΚ νίκησε 3-0, έχοντας και τρία δοκάρια, με τον δείκτη του σκορ να μπορούσε εύκολα να φτάσει πολύ υψηλότερα.

Με αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε συνέχεια στο απίθανο ρεκόρ που κατέχει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ποιο είναι αυτό; 11/11 προκρίσεις σε νοκ-άουτ αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος! Με τον Ανδαλουσιανό στην άκρη του πάγκου,η Ένωση έχει φτάσει σε τρεις τελικούς, κατακτώντας το τρόπαιο την μια φορά κόντρα στον Ατρόμητο.

Το 2010-11 η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ στον πάγκο, απέκλεισε κατά σειρά τους Πανθρακικό, Λάρισα, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου.

Στην επιστροφή του στην Ένωση, τη σεζόν 2016-2017, οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν… σπίτι τους Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να ηττάται στον τελικό από τον ΠΑΟΚ, με το εξόφθαλμο γκολ-οφσάιντ του Ενρίκε, χορηγίας Καλφόγλου.

Τέλος, την χρονιά που μας πέρασε, η Ένωση απέκλεισε Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και Λάρισα, χάνοντας και πάλι από τους «ασπρόμαυρους» στον τελικό με σκορ 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X