Να τελειώσει τη... δουλειά θέλει η ΑΕΚ με Ατρόμητο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Να τελειώσει τη... δουλειά θέλει η ΑΕΚ με Ατρόμητο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σφραγίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η ΑΕΚ στον σημερινό αγώνα (19:30, CosmoteSport1/enwsi.gr) κόντρα στον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Η Ενωση είναι το ακλόνητο φαβορί στο «ζευγάρι», αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 1-0 στο Περιστέρι, χάρη σε πέναλτι του Πόνσε.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός στόχος που απομένει στους «κιτρινόμαυρους», αφού πολύ δύσκολα θα καλυφθεί στο πρωτάθλημα η απόσταση από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Ετσι, ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για την Ενωση, προκειμένου να σώσει όσο μπορεί τη φετινή χρονιά, αλλά και για να «καπαρώσει» το… καλό εισιτήριο για το επόμενο Europa League.

Στα αγωνιστικά, ο Μπακασέτας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, αφού προπονήθηκε κανονικά, χωρίς ενοχλήσεις. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γαλανόπουλος παρότι ξεπέρασε το μικρό πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά και ο Χρήστος Αλμπάνης για τακτικούς λόγους. Η ΑΕΚ θα στερηθεί ακόμα τις υπηρεσίες των τραυματιών Χουλτ και Τσιγκρίνσκι, αλλά και του μακροχρόνια απόντα Λόπες.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» ο Μανόλο Χιμένεθ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Το παιχνίδι πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι Περιστεριώτες έχουν μετατραπεί σε κακό «δαίμονα» της Ενωσης τα τελευταία χρόνια, μετρώντας δύο σερί «διπλά» στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταδώσει LIVE το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αλλά και όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X