ΑΕΚάρα «πάτησε» τον Ολυμπιακό και με κόντρα διαιτησία!

ΑΕΚάρα «πάτησε» τον Ολυμπιακό και με κόντρα διαιτησία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέβαλλε τον… νόμο της και κέρδισε άνετα σήμερα με 27-24 τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ παρότι η διαιτησία με πολλές δίλεπτες της έκανε την ζωή δύσκολη. Η Ενωση… πάτησε τον όμιλο του Ξυνή που άλλαξε όνομα και έγινε «Ολυμπιακός» τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ότι είναι το «αφεντικό». Να τονιστεί, το σπουδαίο παιχνίδι που έκανε ο Λαρς Γιάκομπσεν σημειώνοντας 12 γκολ και δείχνοντας για μια ακόμη φορά την τεράστια ποιότητα του.

Η ΑΕΚ είναι η μόνη που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό, ενώ και στον α’ γύρο πήρε ισοπαλία στο Ρέντη. Ετσι, με την σημερινή νίκη μένει στο παιχνίδι για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Α1.

Στο πλευρό της ήταν πολλοί φίλοι της ομάδας που γέμισαν την αίθουσα «Γ.Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ  δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα και σπρώχνοντας με την φωνή τους την «Ενωση».

Να σημειωθεί, ότι στο ματς υπήρξαν πολλές δίλεπτες αποβολές για τους “κιτρινόμαυρους”, όμως αυτό από ότι φάνηκε δεν τους πτόησε καθόλου. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διαφορά νίκης στο σκορ, όμως η ομάδα των σχολών Ξυνή, με όπλο… τους, τις διαιτητικές αποφάσεις άφηναν τους κιτρινόμαυρους για μισό παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στον αγώνα σημειώνοντας το πρώτο γκολ, όμως με πέναλτι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, απαντώντας άμεσα η μια στα τέρματα της άλλης. Για λίγα λεπτά δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι δύο αντίπαλοι. Στο 10ο  λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να περάσει μπροστά με 5-4. Η αναμέτρηση σταμάτησε για λίγα λεπτά, αφού υπήρχε πρόβλημα με τον Τζήρα του Ολυμπιακού και ενός φίλου της ΑΕΚ. Στην συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν για πρώτη φορά στο +2 το σκορ διαμορφώνοντας το 6-4 με τον Μπάλαζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν μετά από ώρα με τον Κανδύλα στο 8-8, ενώ αμέσως μετά ο Γιάκομπσεν με πέναλτι έβαλε ξανά την «Ενωση» μπροστά με 9-8. Ο «Δικέφαλος» ανέβασε και πάλι στο +3, στο 12-9 με τον εξαιρετικό Γιάκομπσεν. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σε 14-11, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με την ασφάλεια του +3 στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εύστοχο πέναλτι του Τζηρά για τους «Πειραιώτες» και το 14-12, όμως η «Ενωση», μείωσε απευθείας με Μπάγιο ανεβάζοντας στο 15-12. Η ΑΕΚ ήταν σταθερά μπροστά και παρόλα τα γκολ του Ολυμπιακού, κράτησε την διαφορά ασφαλείας που έπρεπε στο 18-15. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν πιο πολύ το σκορ στο +5 και το 20-15, παίρνοντας ανάσα για την συνέχεια του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε εκεί ανεβάζοντας έπειτα στο +7 με τέρμα του Ζαμπούνη, ενώ ο Τζήρας μείωσε για λίγο στο 23-17, όμως ο Γιάκομπσεν ευστόχησε απευθείας μετά για το 24-17. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν την εστία των γηπεδούχων μέχρι το 24-21, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους φτάσουν. Τελικά, η ΑΕΚ παρόλο την ανταγωνιστικότητα του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να πάρει το παιχνίδι με 27-24, στέλνοντας μήνυμα για την συνέχεια.

Πλέον, ο “Δικέφαλος” στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι της με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους στο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης, Ζαμπούνης 4, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 2, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος 3, Γιάκομπσεν 12, Παπαδιονυσίου 2, Δομπρής, Μυλωνάς 2, Νταρσουλάντ 1, Αργυρού, Παλεβίτσιους 1, Βραζάλιτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Κρητικός 3, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης, Λέμος 4, Μούγιτς, Ρέινα 4, Κανδύλας 2, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 1, Κόντης 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 1, Χάλαρης, Τσίλης 3.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Κόκκινη: 47:31 Νταρσουλάντ (τρεις δίλεπτες), Δίλεπτα: 9-4, Πέναλτι: 2/2-3/4.

Ημίχρονο: 14-11, Τελικό: 27-24.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X