Ισόπαλη η ΑΕΚ Κ15 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ισόπαλη η ΑΕΚ Κ15 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ισοπαλία έμεινε η Κ15 της ΑΕΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακόυ στο μεγάλο ντέρμπι για την 21η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League U17.

Έτσι, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός διατήρησε την απόσταση των 4 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό ενώ η ΑΕΚ έφτασε τους 28 βαθμούς και πλησίασε κι αλλό την τρίτη θέση.

Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 38′ με γκολ του Ασλανίδη, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 84′ με κεφαλιά του Κοσίδη ύστερα από σέντρα του Κάτσικα.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Πανταζέλος, Μαντζουρανάκης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Σταμούλης (68′ Κώτσιος) Δημητρίου, Κορομηλάς (87′ Ζελενίτσας) Κάτσικας, Τσαρούχας (64′ Μαχαίρας) Παναγιωτόπουλος (64′ Κοσίδης).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τζόρβας, Κεραμιδάς, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Σαπουντζής, Αρσενίδης, Λιάτσος, Σύρμης, Κατσαβάκης, ενώ έπαιξαν και οι Τόλιος, Κίτσος, Μούκα, Γεωργακόπουλος και Σταμούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X