Χιμένεθ: «Η καρδιά με έφερε εδώ στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Χιμένεθ: «Η καρδιά με έφερε εδώ στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΚ παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής μίλησε αρχικά για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ένωση για τρίτη φορά στην καρδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάκουσε την καρδιά του σε αυτό. «Είναι μία απόφαση καρδιάς. Έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, οπότε από τη μία η καρδιά με ωθεί να έρθω, η λογική και ο εγκέφαλος μου λένε ότι πάω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ΑΕΚ και στις μάχες, που θα πρέπει να δώσει: «Δεν έχω κάποιο δραστικό φάρμακο, κάποιο μαγικό ραβδάκι. Φυσικά και θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πιθανό.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο να δώσουμε τη μάχη μας για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου, αισθάνομαι σαν να είμαι στην οικογένεια μου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην απογοητεύουμε κανένα. Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι πάντα ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του».

Τέλος, μίλησε για το τι νιώθει μετά την επιστροφή του στην κιτρινόμαυρη ομάδα: «Πίστη για την αγάπη που έχω εισπράξει, δουλειά και έρωτα γιατί αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X