Πέρασε από την Εδεσσα η ΑΕΚ και παρέμεινε κοντά στην κορυφή

Πέρασε από την Εδεσσα η ΑΕΚ και παρέμεινε κοντά στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολο πέρασμα από την Εδεσσα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ενωση νίκησε σχετικά εύκολα με 22-15 στο ΔΑΚ τον Αερωπό, για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier και παρέμεινε σε απόσταση… βολής από την κορυφή. Με τη σημερινή νίκη οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό/Ομιλο Ξυνή και στο +2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται αύριο.

Πέρα από τους βαθμούς της νίκης, σημαντικό για τον «Δικέφαλο» είναι ότι πήρε και την απαραίτητη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και τα απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν τον Φλεβάρη.

Ο Αερωπός μπήκε με το… δεξί στο παιχνίδι σημειώνοντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όμως στη συνέχεια η Ενωση κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι παίκτες της Εδεσσας κατάφεραν να πάρουν δύο φορές το προβάδισμα, αλλά η ΑΕΚ ανέβαζε διαρκώς την απόδοσή της και πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε με σκορ 3-4.

Στην εξέλιξη του αγώνα ο «Δικέφαλος» βελτίωσε ακόμα περισσότερο την εικόνα του σε άμυνα και επίθεση και έφτιαξε μια διαφορά ασφαλείας (4-7). Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Νίκου Γραμματικού μπροστά στο σκορ με 5-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε με ωραίο ρυθμό, πετυχαίνοντας γρήγορα γκολ για το 7-10. Βέβαια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να καλύψουν τη διαφορά και το κατάφεραν μειώνοντας σε 10-12. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού η Ενωση επέβαλλε τον ρυθμό της και ανέβασε τη διαφορά στο 14-18, για να πάρει στο τέλος μια σχετικά εύκολη νίκη με 22-15.

1ο Ημίχρονο: 5-8, 2ο Ημίχρονο: 10-14

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως την κατέγραψε το enwsi.gr ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X