Παπαθεοδώρου: «Ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και με ικανό επιτελείο η ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και με ικανό επιτελείο η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού(25/1, 17:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» δήλωσε στο paokbc.gr πως το ρόστερ της «Βασίλισσας» είναι ποιοτικό,  ενώ τόνισε ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση πολύ υψηλών απαιτήσεων.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και πολύ καλό προπονητικό επιτελείο. Έχει προσθέσει δύο πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας για το Κύπελλο Ελλάδας, τον Jordan Theodore και τον Delroy James.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε με πειθαρχεία το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και να παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας, που πρέπει να δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Σε αυτή, συμμετείχε και σήμερα κανονικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή τους, για το αυριανό ντέρμπι στην Πυλαία.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X