Ο Πόνσε στο ΟΑΚΑ βγάζει... φωτιές!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αρμάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αναμφίβολα ο Εζεκίελ Πόνσε!

Ο Αργεντινός φορ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμά και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο, αφού μετράει ήδη τρία γκολ στα δυο πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ μέσα στο 2019 και όπως είναι λογικό ο κόουτς της Ένωσης “ποντάρει” πολλά στον Αργεντινό στο σημερινό για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Το φοβερό με τον Πόνσε είναι πως τα από τα εννέα γκολ που μετρά μέχρι τώρα ο Αργεντινός, τα έξι τα έχει πετύχει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Και από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ εντός έδρας, ο Πόνσε έχει βρει δίχτυα στα πέντε. Μόνο με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Αλλά στο ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” ήταν απών λόγω τραυματισμού και στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου, είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο σημερινό ματς απέναντι στον Αστέρα, φυσικά και ο Πόνσε θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα! Ωστόσο δεν είναι βέβαιο πως θα έχει δίπλα του και τον Λιβάγια, καθώς υπάρχει μια σκέψη του Ουζουνίδη, να ξεκουράσει τον Κροάτη επιθετικό. Και η αλήθεια είναι πως τα τέσσερα από τα έξι γκολ που έχει πετύχει ο Πόνσε στο ΟΑΚΑ, ήταν με “παρτενέρ” τον Λιβάγια στην επίθεση.

Στα έξι από τα εννέα συνολικά γκολ που έχει πετύχει ο Αργεντινός φορ είχε δίπλα του τον Κροάτη. Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που ο Ουζουνίδης θα σκεφτεί πολύ, μέχρι να αποφασίσει να κρατήσει σήμερα στον πάγκο τον Λιβάγια. Από την άλλη μεριά, στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, με Ξάνθη και Λαμία, ο Πόνσε βρήκε δίχτυα, χωρίς να βρίσκεται στο γήπεδο ο Κροάτης επιθετικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X