Ρίχνει παντού δίχτυα για εξτρέμ

Απαντήσεις για τρεις μεταγραφές περιμένει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίχτυα σε όλη την Ευρώπη ρίχνει η ΑΕΚ προκειμένου αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και πάντα μέσα στις δικές της δυνατότητες -όπως συνέβη με την περίπτωση του Κρστίτσιτς- να κάνει την κίνησή της για να ενισχύσει ποιοτικά και ποσοτικά το ρόστερ της.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με μάνατζερ ποδοσφαιριστών που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ή συνεργάζεται τώρα και έχει δεδομένα καλή σχέση, από τους οποίους έχει ζητήσει να τις ρίξουν στο τραπέζι ότι καλό διαθέτουν.

Παράλληλα το τμήμα του αγωνιστικού σχεδιασμού και scouting μελετάει τις δικές του περιπτώσεις που σκανάρει εδώ και καιρό και αναμένεται αφού υπάρξει έγκριση από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του να κάνει κίνηση, είτε για άμεση απόκτησή του «εκλεκτού», είτε για το καλοκαίρι.

Άλλωστε όπως έχετε διαβάσει από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια είναι… μετρημένα. Υπάρχουν 16 αγώνες πρωταθλήματος (χώρια τα ματς του Κυπέλλου και ήδη τρεις εξτρέμ στο ρόστερ, οι οποίοι θα πρέπει να κριθούν το επόμενο διάστημα (Μπογέ, Αλμπάνης και Γιαννιώτας).

Εκτός από τις δύο περιπτώσεις από την Πορτογαλία, των Κάρλος Μανέ και Ματέους Περέιρα (των δύο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δηλαδή), η ΑΕΚ έχει ρίξει δίχτυα και στην Ισπανία, αλλά και στις αγορές της Τουρκίας και Ρωσίας, ενώ πάντα παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Σκανδιναβία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X