Το deal ΑΕΚ-Θίοντορ και ο όρος με το buy out... πέντε ημερών!

Το deal ΑΕΚ-Θίοντορ και ο όρος με το buy out... πέντε ημερών!
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρνταν Θίοντορ είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Και μάλιστα με τους δικούς της όρους! Η ΑΕΚ «κέρδισε» και από το γεγονός πως ο 29χρονος Αμερικάνος γκαρντ έκανε πίσω στην αρχική του επιθυμία για ειδικό όρο στο συμβόλαιό του, ο οποίος θα του επέτρεπε έως τις 28 Φεβρουαρίου να υπογράψει σε ομάδα της Euroleague.

Στο deal προβλέπεται buy out για ομάδα της Euroleague, αλλά μόνο μετά τις 18 Φεβρουαρίου και για ένα «παράθυρο» πέντε ημερών. Αρα στο Διηπειρωτικό θα είναι κανονικά με την ΑΕΚ στην Βραζιλία και αν δεν βρεθεί κάτι σε εκείνες τις 5 ημέρες, τότε θα μείνει μέχρι το τέλος στην σεζόν!

Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προσπάθησαν αρκετά όλο αυτό το διάστημα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση, με σκοπό να πείσει τον παίκτη να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και ο Λούκα Μπάνκι. Ο 53χρονος κόουτς είχε επικοινωνία με τον Θίοντορ και του εξήγησε τον ρόλο που θα έχει στους «κιτρινόμαυρους», ενώ του ανέλυσε το πλάνο του, το οποίο όπως φαίνεται άρεσε αρκετά στον 29χρονο γκαρντ.

Από εκεί και πέρα καθοριστικός παράγοντας ήταν και ο χρόνος που περνούσε, με τον παίκτη να μην βρίσκει ομάδα της Euroleague, με κίνδυνο να μείνει ανενεργός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επομένως, στην επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, το βράδυ της Πέμπτης, ο Θίοντορ τα… έβαλε κάτω και τελικά είπε το «ναι» στη «Βασίλισσα».

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X