Ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση Χέσταντ (ΦΩΤΟ)

Ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση Χέσταντ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εϊρικ Χέσταντ αποτελεί μία από τις τελευταίες αφίξεις (by Norway) στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Κι επειδή πίσω από κάθε ποδοσφαιριστή, πάντα παίζει…μπάλα κι ένας ατζέντης (ενίοτε και περισσότεροι) που ο ρόλος του είναι καταλυτικός σε τέτοιου είδους μεταγραφικά «φλερτ», το SDNAπραγματοποιεί focus στον εκπρόσωπό του Νορβηγού εξτρέμ.

Και το όνομα αυτού, Τζιμ Σολμπάκεν.

Ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση Χέσταντ (ΦΩΤΟ)

Κι αν κάτι σας θυμίζει ο λεγάμενος, πολύ σωστά θυμάστε, διότι επρόκειτο για τον άλλοτε εκπρόσωπο του Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού, με τον οποίο ο Νορβηγός αμυντικός έσκασε…μύτη παρέα στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2014.

Τρία χρόνια νωρίτερα, το 2011, ο ίδιος ατζέντης βρέθηκε σε ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ και τον τότε τεχνικός διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Άρναρ Γκρέταρσον για έναν άλλο πελάτη του και συγκεκριμένα τον Ισλανδό χαφ, Μπίρκιρ Μπιάρνασον.

Ωστόσο συν τω χρόνω, δεν αποδείχτηκε της μεταγραφικής μοίρας γραφτό ο τότε επιτελικός χαφ της Βίκινγκ να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ο agent Τζιμ Σολμπάκεν τον Δεκέμβριου του 2015 φέρεται σύμφωνα με νορβηγικά δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου να βρέθηκε σε on line σύνδεση με τον ΠΑΟΚ, με φόντο το μεταγραφικό project του Νορβηγού μεσοαμυντικού της Μόλνε, Χάρμετ Σινγκ, χωρίς ωστόσο ούτε εκείνες οι συζητήσεις να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Σολμπάκεν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες στον Σκανδιναβικό χάρτη και ο παίκτης που βρίσκεται πρώτη μούρη στη βιτρίνα του είναι ο Νορβηγός επιθετικός, Τζόσουα Κινγκ της Μπόρνμουθ, με χρηματιστηριακή αξία που σύμφωνα με το transfermarkt κινείται στα 15 εκατομμύρια €.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X