Η ευχετήρια κάρτα της ΠΑΕ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Η ευχετήρια κάρτα της ΠΑΕ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις όμορφες ευχές της σε όλον τον κόσμο στέλνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της Χριστουγεννιάτικης κάρτας, όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες φωτογραφίζονται με τους μετανάστες από τη Δομή Φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Η ΑΕΚ είπε «χρόνια πολλά» και ευχήθηκε ευτυχισμένο το νέο Έτος, ενώ χαρακτηρίζει μαγικό το 2018 για την ομάδα και ευχαριστεί τον κόσμο “ για την ανεξάντλητη, ανιδιοτελή και συνεπή στήριξη”.

Αναλυτικά: «Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετώντας το μαγικό για την ομάδα μας 2018, ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την ανεξάντλητη, ανιδιοτελή και συνεπή στήριξη!

Συμβολικά μαζί με τους μικρούς πρόσφυγες, που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στέλνουν σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους τις πιο θερμές ευχές τους για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος, με υγεία, δημιουργία και ευτυχία!
Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο! »

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.219542978087188/2568083076566488/?type=3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X