Συνεχίζει την αντεπίθεση στη Λάρισα η ΑΕΚ (17:15, enwsi.gr)

Πήρε τα πάνω της η ΑΕΚ, με σούπερ Μάνταλο, Πόνσε και Μπογέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα συνεχίζει η ΑΕΚ που θέλει να αφήσει οριστικά πίσω της τα “μαύρα” σύννεφα του Νοέμβρη. Η “Ένωση” θέλει να πανηγυρίσει σήμερα την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στη ΑΕΛ στη Λάρισα (17:15, enwsi.gr) και να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν συγκεντρωμένοι στο έργο τους παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της Λάρισας όλες τις προηγούμενες ημέρες να δημιουργήσουν κλίμα με τις …περίεργες κινήσεις και δηλώσεις τους.

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα καθώς εκτός από τους Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα που δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Άλεφ και Μάνταλο. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος ένιωσε χθες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη όλα δείχνουν πως ο Μοράν θα πάρει τη θέση του Άλεφ στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Γαλανόπουλο, ενώ αντί του Μάνταλου πίσω από τον Πόνσε θα παίξει ο Λιβάγια που επιστρέφει από τιμωρία. Οι Μπογέ και Κλωναρίδης θα είναι στα άκρα της επίθεσης. Ο Μπάρκας θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ ο Χουλτ και ο Μπακάκης θα καλύπτουν τα δύο άκρα, με τους Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι στόπερ.

Τη 18άδα συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X