Γαλανόπουλος: «Μείναμε λίγοι στο κέντρο...»

Γαλανόπουλος: «Μείναμε λίγοι στο κέντρο...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τελος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Ξάνθη, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA. O νεαρός μέσος της ομάδας, τόνισε πως ήταν μονόδρομος το τρίποντο για την ΑΕΚ, ενώ δήλωσε πως μετά την υπόθεση Σιμόες, έχουν μείνει λίγοι παίκτες στο κέντρο, με τον Έλληνα χαφ να είναι πανέτοιμος να σηκώσει το βάρος!

Για το ματς με την Ξάνθη ο Γαλανόπουλος δήλωσε: «ήταν μονόδρομος η νίκη σήμερα. Γνωρίζαμε ότι δεν θα είχε κόσμο και ότι αν γινόταν κάτι κακό θα υπήρχαν δικαιολογημένα αντιδράσεις. Γι’ αυτό ήμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και κυνηγήσαμε και το δεύτερο γκολ, το οποίο ευτυχώς ήρθε στο τέλος με τον Λιβάγια. Θέλουμε να γίνει ο προηγούμενος μήνας μια κακή παρένθεση».

Αναφορικά για τα όσα έχει βιώσει στην ΑΕΚ παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είπε: «έχουμε ζήσει όλα τα σκαμπανεβάσματα με την ΑΕΚ. Έχω ζήσει τα πάντα με αυτήν την ομάδα σε αυτήν την ηλικία. Είναι κάτι πολύτιμο για εμένα. Με τις εξελίξεις με τον Σιμόες ,πλέον έχουμε μείνει λίγοι στο κέντρο . Νιώθω έτοιμος να το σηκώσω το βάρος. Είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα, έχουμε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλα αυτά βοηθάνε για να είσαι στην Ελλάδα στο 100%».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ανδρών σχολίασε: «είναι αυτό που περιμένει κάθε ποδοσφαιριστής. Είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για κάθε παίκτη. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος της Ελπίδων, αλλά η Εθνική Ανδρών είναι το σκαλοπάτι παραπάνω. Θα με κάνει χαρούμενο αν ισχύει η πληροφορία ότι θα κληθώ. Εγώ δεν είμαι μέλος της Εθνικής, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω την κλήρωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X