Βέμπερ: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ με αξιόλογους παίκτες- Μου έκανε καλή εντύπωση ο Πόνσε»

Βέμπερ: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ με αξιόλογους παίκτες- Μου έκανε καλή εντύπωση ο Πόνσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Εζεκίελ Πόνσε ξεχώρισε ο Μαξιμίλιαν Βέμπερ  σε δηλώσεις που έκανε στο Sdna.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ. Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής μίλησε και για τα επεισόδια, που έλαβαν μέρος στο ΟΑΚΑ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:  «fucking disaster».

Για το αν οι παίκτες του Άγιαξ αισθάνθηκαν πως αντιμετώπισαν τη χειρότερη ομάδα του ομίλου: «Σίγουρα αν τη συγκρίνει κανείς με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπενφίκα δεν είναι σε καμία περίπτωση στο ίδιο επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία καλή ομάδα με αξιόλογους παίκτες».

Για το μέχρι που πιστεύει πως μπορεί να φτάσει ο Άγιαξ τη φετινή σεζόν: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση των κορυφαίων, εδώ πρέπει να παίξεις κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σίγουρα εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως τώρα που προκριθήκαμε μπορούμε να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο στη συνέχεια».

Για το αν αυτή η γενιά του Άγιαξ είναι μία από τις καλύτερες της δεκαετίας: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα γιατί δεν έχω δει πολλές ομάδες του Άγιαξ πριν από τη φετινή σεζόν. Θυμάμαι σίγουρα την ομάδα που έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, δεν έχω δει καλά τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλους στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα όμως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά στη συνέχεια».

Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου: «Είδα τα επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες και είναι πραγματικά fucking disaster. Είναι πραγματικά απαράδεκτο να κάθεται η αστυνομία δίπλα στους οπαδούς των φιλοξενούμενων και παρ’ όλα αυτά, εκείνοι των γηπεδούχων να πετάνε βόμβες και πυροτεχνήματα. Δεν γίνεται η αστυνομία να τα βλέπει αυτά και να μην κάνει τίποτα για να τους προστατέψει».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη της ΑΕΚ: «Ναι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Πόνσε γιατί έκανε συνέχεια κινήσεις για να ανοίξει η άμυνά μας και αυτό δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X