Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Βασίλης Μπάρκας: Είχε σωστή αντίδραση στο σουτ του Μακέντα στο 31ο λεπτό. Όμως με την μπάλα στα πόδια ήταν πολύ νευρικός και με πολύ λάθος επιλογές, με αποτέλεσμα να δίνει δεύτερες εύκολες επιθέσεις στον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σταθερός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, αλλά πάλι με λάθη στα πόδια.

Μιχάλης Μπακάκης: Από τους πιο συνεπείς παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν ο πιο αποτελεσματικός από την τετράδα της άμυνας, στο ανασταλτικό κομμάτι. Ενώ πολλές φορές επιχείρησε να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του για να βοηθήσει επιθετικά. Χωρίς πάντως να καταφέρνει να περάσει καλές σέντρες στην άμυνα του Παναθηναϊκού

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Με πολλά λάθη. Με πιο σημαντικό αυτό του 31ου λεπτού, όταν επέτρεψε στο Παναθηναϊκό να κάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο 45άλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο εξακολουθούσε να μην έχει τα γνωστά γερά του πατήματα. Έκανε και πάλι λάθη και στις πάσες και στις εκτιμήσεις φάσεων.

Μάριος Οικονόμου: Με λάθη και αυτός. Κυρίως όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Όμως στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ήταν αποτελεσματικός.  Πάντως η λάθος απομάκρυνση της μπάλας που έκανε στο 67’, θα μπορούσε να στοιχίσει

Νίκλας Χουλτ: Ήταν μέτριο το πρώτο ημίχρονο που έκανε. Όμως στο δεύτερο ανέβηκε πολύ και ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ΑΕΚ. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και με πολλές προσπάθειες επιθετικά. Χωρίς πάντως να μπορέσει να τις τελειώσει σωστά. Ήταν όμως ο καλύτερος της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντρέ Σιμόες: Έτρεξε πολύ αλλά χωρίς ουσία. Με την μπάλα στα πόδια του, δεν ήταν αποτελεσματικός και έκανε και λάθη. Ενώ έχασε και αυτός αρκετές μονομαχίες στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Κώστας Γαλανόπουλος: Δεν ήταν  από τα καλύτερα παιχνίδια του, παρόλο που κι αυτός έτρεξε πολύ και «μόχθησε» πολύ. Έχασε και μάχες στη μεσαία γραμμή και κυρίως δεν μπόρεσε να βοηθήσει ώστε να κρατήσει η ΑΕΚ την μπάλα και να έχει κυριαρχία στο κέντρο.

Λούκας Μπογέ: Δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στην δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ενώ κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, είχε και δυο ή ακόμα και τρεις παίκτες γύρω του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουζουνίδης άλλαξε πλευρά τον Αργεντινό. Και πήρε κάποιες παραπάνω προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να τις ολοκληρώσει, καθώς ήδη άρχισε να κουράζεται

Πέτρος Μάνταλος: Ο πιο αρνητικός της ΑΕΚ. Πήρε ελάχιστες προσπάθειες πάνω του. Αλλά ακόμα και αυτές, τις άφησε ημιτελείς. Και δεν βοήθησε καθόλου την ΑΕΚ σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο μετακινήθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ στο 64΄, η οποία πέρασε άουτ. Όμως από εκεί και πέρα πέταξε πολλές ευκαιρίες της ΑΕΚ να βγάλει επίθεση με καλές προϋποθέσεις.

Μάρκο Λιβάγια: Δεν έκανε καθόλου καλό πρώτο ημίχρονο. Με πολλά λάθη, με πολλές ημιτελείς προσπάθειες και κυρίως με πολλά νεύρα και ένα αχρείαστο μαρκάρισμα πάνω στον Μαυρομάτη, το οποίο τον χρέωσε με κάρτα. Στο 61’ σούταρε απέκρουσε ο Διούδης

Έκι Πόνσε: Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε περισσότερο στο ματς, μετά το ημίωρο. Πρώτα έκλεψε από τον Μαυρομάτη αλλά έκανε κακή επιλογή στην σέντρα προς τον Λιβάγια και μετά έπιασε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, στην αγκαλιά του Διούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι με το πρέσινγκ του και την ταχύτητα του πήρε τρεις καλές προσπάθειες πάνω του, αλλά δεν του βγήκαν οι τελικές πάσες.

Ροντρίγκο Γκάλο:Ο Βραζιλιάνος μπήκε στο ματς για να παίξει ως δεξί εξτρέμ. Όμως δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου, καθώς δεν κατάφερε να περάσει ούτε μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Μπήκε στην θέση του Πόνσε και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Πίεσε ελάχιστα, μπήκε σε λίγες φάσεις. Και ακόμα και όταν βρέθηκε δυο φορές σε θέση να ξεκινήσει επίθεση, έχασε τον βηματισμό του.

Άλεφ Ντος Σάντος: Η Τρίτη και τελευταία κίνηση του Ουζουνίδη από τον πάγκο. Για φρεσκάδα και εμπνεύσεις στη μεσαία γραμμή. Το πρώτο το είδε από τον Βραζιλιάνο, το δεύτερο όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X