ΑΕΚ, η ευθεία (σου) δεν τελειώνει ποτέ!

ΑΕΚ, η ευθεία (σου) δεν τελειώνει ποτέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

#πιτσιρικάδες: Η εικόνα των περισσότερων πιτσιρικάδων χθες στη Λάρισα ήταν θετική. Κυρίως ο Μπότος έκανε παπάδες συμμετέχοντας στα τρία από τα τέσσερα γκολ, όμως σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται υπομονή και όχι ενθουσιασμός. Η περσινή ιστορία με τον Γιούση που μπήκε στην Καλλιθέα σε ένα αντίστοιχο ματς, έκανε επίσης παπάδες και μετά εξαφανίστηκε ξανά, είναι οδηγός για το πώς μπορεί να εξελιχθεί κάθε παρόμοια ιστορία. Η δυσκολότερη ποδοσφαιρική παράμετρος είναι εκείνη της διάρκειας και για να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας στο συγκεκριμένο κομμάτι, πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που παράγει η Ακαδημία και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Αυτό όμως είναι πρώτα θέμα της Ακαδημίας και μετά της πρώτης ομάδας.

#ΑΕΚfamily: To 70% της λογικής με την οποία είναι «χτισμένη» η ΑΕΚ έχει να κάνει με τα πολύ γερά της αποδυτήρια. Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που κατάφερε να φτάσει πέρσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή είναι και η σημαντικότερη αιτία (σε συνδυασμό με την ποιότητα) που φέτος η ομάδα διαψεύδει ακόμα και το ένστικτο της πλειοψηφίας του κόσμου της όταν η μπάλα καίει. Η χθεσινή ανάρτηση του Μάριου Οικονόμου για τον Πάρη Μπάμπη ήταν μια ακόμα απόδειξη ότι στα Σπάτα είναι όλοι ένα. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Από τον πιο περπατημένο (ποδοσφαιρικά) μέχρι τον πιο άβγαλτο. Από τα παιδιά που βρίσκονται λίγο μόνο καιρό στην ομάδα ερχόμενα από το εξωτερικό, μέχρι εκείνα που προέρχονται από την Ακαδημία. Αυτό είναι το κοινό συστατικό όλων των καλών περιόδων της ΑΕΚ στην ιστορία της: Το οικογενειακό κλίμα.

#Oυζουνίδης: Με απεριόριστο σεβασμό στον Μανόλο που πέρσι κατάφερε να μας προσφέρει συναισθήματα που περιμέναμε να νιώσουμε από παιδιά, νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο προπονητή που έκατσε στον πάγκο της σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας που ξεκίνησε από το 2013. Τον πιο μετρημένο και σοβαρό και εκείνον που προσπαθεί να της περάσει ένα στιλ που ταιριάζει στο ποδοσφαιρικό DNA της. Στο τέλος εκείνο που μετράει ως προς την συνολική κρίση είναι η τελική σούμα (η… «νεκροψία» που είπε και ο Μελισσάν την Παρασκευή) και εκεί θα κριθούν όλα, όμως για την ώρα μετρούν κι άλλα πράγματα.

Τα επιθετικά ξεσπάσματα της ομάδας που ξεσηκώνουν την εξέδρα, η επιμονή στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και το καθαρό μυαλό ακόμα και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του κάθε ματς που δείχνουν έναν πολύ σοβαρό επαγγελματία, είναι παράσημα που έχουν ήδη κοτσαριστεί στα πρώτα «κιτρινόμαυρα» γαλόνια του κόουτς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, μακάρι να του βγουν -και- τα αποτελέσματα, μακάρι η ΑΕΚ να βρήκε αυτό που έψαχνε χρόνια σε έναν τομέα που την ταλαιπώρησε πολύ (στην προ-Μανόλο εποχή).

#Τοξικότητα: Καημό το έχω μια φορά να είμαστε (κυριολεκτικά) όλοι στην ΑΕΚ μαζί. Χαζοί, έξυπνοι, τρελοί, λογικοί, παλιοί, νέοι. Με την πάροδο των ετών αντιλήφθηκα και δέχομαι ότι αυτό είναι κάτι ανέφικτο για τα δεδομένα του συλλόγου. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, είμαστε εμείς τόσο μ@#$, μας πολεμάνε όλοι ή όλα αυτά μαζί; Κανείς δεν ξέρει και πιθανόν να μη μάθει και ποτέ. Το θέμα είναι ότι ακόμα και στις καλές περιόδους της ΑΕΚ θα βρούμε ένα τρόπο να τα τσουγκρίσουμε.

Με τη γνώση ότι κάθε αναφορά σε αυτά τα θέματα μπορεί να το κάνει χειρότερο και με όλη την αγάπη και τον σεβασμό σε όλες τις πλευρές, δεν υπάρχει κάτι πιο στενάχωρο από το να βγάζει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων δημόσια στον τάκο τον Τσιάρτα, τον Νικολαΐδη, τον Μαύρο κλπ. Μιλήστε στο τηλέφωνο, βριστείτε και αν δεν μπορείτε να έχετε καλές σχέσεις να έχετε ουδέτερες. Είναι κρίμα όμως να χαλάει η πιο πολύτιμη βιτρίνα της ΑΕΚ που είναι η ιστορία της και να δίνεται αφορμή στους ξένους να κάνουν πολιτική (άλλο που δεν ήθελαν).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X