Ο Λεβαντόφσκι... ξύπνησε την Μπάγερν Μονάχου- Νίκη με 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ!

Ο Λεβαντόφσκι... ξύπνησε την Μπάγερν Μονάχου- Νίκη με 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ζοριστεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες και περιθώριο για νέα γκέλα δεν υπήρχε. Μετά και τη δημόσια στήριξη της διοίκησης, το σύνολο του Νίκο Κόβατς επισκέφτηκε την έδρα της Βόλφσμπουργκ, νικώντας με 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Βαυαρούς μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και μετά από την ισοπαλία με τον Άγιαξ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, ο οποίος είχε 2 γκολ και μια ασίστ. Η Μπάγερν ανέβηκε στην 2η θέση της Bundesliga με 16 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ και έρχεται ανεβασμένη ψυχολογικά στην Αθήνα, για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ!

«Καθάρισε» ο «Λέβα»!

Στην αναμέτρηση κόντρα στους «Λύκους», ο Πολωνός επιθετικός πήρε το… όπλο του από νωρίς, καθαρίζοντας την υπόθεση τρίποντο για την ομάδα του Νίκο Κόβατς. Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας ευκαρίες με τον Χάμες και τον Ρόμπεν. Το γκολ για την Μπάγερν Μονάχου δεν άργησε να έρθει. Στο 30΄, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε μπροστά στο σκορ την αρμάδα του Κόβατς. Μετά από μπαλιά του Χούμελς, ο Πολωνός φορ με πλασέ, έγραψε το 1-0 για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπάγερν πήρε αέρα δύο τερμάτων στην αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ. Ο Γουίλιαμ έκανε λάθος, με τον Λεβαντόφσκι να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας το 2-0 για τους Βαυαρούς. Στο 57ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Ρόμπεν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν, με τον Βέγκχορστ να μειώνει στο σκορ στο 63ο λεπτό. Στο 72΄, όμως η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι, ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε το 1-3, σημαδεύοντας ωραία την κλειστή γωνία του Κάστελς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Γουίλιαμ, Κνόχε, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Γκέρχαρντ, Ρεχμπετσάι (71′ Μάλι), Άρνολντ, Στέφεν (60′ Μεχμέντι), Βέγκχορστ, Μπρέκαλο (60′ Γκίντσεκ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα (46′ Ραφίνια), Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Χάμες (84′ Ρενάτο Σάντσες), Γκναμπρί (66′ Γκορέτσκα), Λεβαντόφσκι

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X