Ζητούν και τα... ρέστα στον ΠΑΟΚ

Ζητούν και τα... ρέστα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζητούν και τα… ρέστα στον ΠΑΟΚ για το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» κατέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το πρόστιμο των 73.500 ευρώ που τους επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Super League για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κόντρα στην ΑΕΚ.

Από το συγκεκριμένο ποσό, οι 60.000 ευρώ αφορούν άναμμα πυρσών, για το οποίο ο «Δικέφαλος» έχει τιμωρηθεί άλλες δύο φορές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα με 7.000 ευρώ την πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και με 20.750 ευρώ τη δεύτερη αγωνιστική με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (οι 10.000 ήταν για άναμμα πυρσών).

«Η συγκεκριμένη ποινή είναι πρωτοφανής και δεν έχει επιβληθεί ξανά τα τελευταία χρόνια για το συγκεκριμένο αδίκημα» είπε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X