Θα την βρει την άκρη ο Μαρίνος

Ουζουνίδης: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H κακοδαιμονία έχει χτυπήσει για τα καλά την… πόρτα της ΑΕΚ, αφού μετά τους Μπογέ και Αλμπάνη, που έχασαν σημαντικό αριθμό αγώνων της Ένωσης, προστέθηκε ο τραυματισμός του Άλεφ και ο πολύ πιο σοβαρός του Λόπες, που θα μείνει έξω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού υπέστη ρήξη χιαστών. Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα αυτά, ήρθαν να προστεθούν εκείνα των Πόνσε, Οικονόμου και Μάνταλου, δένοντας ακόμα περισσότερο τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Αργεντινός φορ υπέστη θλάση στον αγώνα με την Μπενφίκα, ενώ ο Έλληνας στόπερ υπέστη κάκωση στον ίδιο αγώνα. Από την άλλη, ο Πετράν ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής και ούτε αυτός θα υπολογίζεται από τον Εβρίτη τεχνικό, για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ουζουνίδης θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στον αυριανό αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», με τις επιλογές του να είναι περιορισμένες. Παρ’ όλα αυτά, ο Εβρίτης κόουτς πιστεύει στην ομάδα, αφού υπολογίζει πολύ στις δυνατότητες όλου του έμψυχου δυναμικού.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Μπάρκας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να συνθέσουν Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς. Αριστερό μπακ θα είναι ο Χουλτ, ενώ δεξί ο Μπακάκης. Στον άξονα θα βρίσκονται Σιμόες και Γαλανόπουλος, ο Μπακασέτας θα είναι στο αριστερό “φτερό”, ο Γκάλο στο δεξί, ενώ Κλωναρίδης και Λιβάγια θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παίξει ο Μπακασέτας πίσω από τον Λιβάγια, με τον Κλωναρίδη να μετατοπίζεται αριστερά. Εναλλακτικά, υπάρχει η περίπτωση να αγωνιστεί ο Μπακάκης σε ρόλο αριστερού οπισθοφύλακα, έχοντας μπροστά του τον Χουλτ, ενώ δεξιά να πάει ο Γκάλο στα μπακ και ο Μπακασέτας δεξί χαφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X