Μπάνκι: «Τρελός που ανέλαβα την ΑΕΚ έπειτα από μια τόσο πετυχημένη σεζόν»

Μπάνκι: «Τρελός που ανέλαβα την ΑΕΚ έπειτα από μια τόσο πετυχημένη σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Στους λόγους που τον έφεραν στη χώρα μας αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την μεγάλη πρόσκληση της ΑΕΚ, τονίζοντας πως του ήταν αδύνατον να αρνηθεί στην πρόσκληση της «Βασίλισσας», ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να υπηρετήσει αυτή την ευκαιρία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ευκαιρία να είμαι εδώ. Για μένα και για την ομάδα, θα είναι μια χρονιά πρόκληση. Είναι συναρπαστικό που είμαι εδώ για πρώτη φορά. Είναι λίγο παράξενο που με ρωτούν γιατί δέχτηκα αυτήν τη δουλειά. Οταν μία χώρα σαν την Ελλάδα σου δίνει την ευκαιρία να είσαι κομμάτι του μπάσκετ της, εγώ δε μπορώ να πω όχι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου ζήτησαν να είμαι μέρος του πρότζεκτ τους και δε μπορούσα να πω όχι. Είμαι αρκετά τρελός», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ κατά την διάρκεια της παρουσίασης του φετινού πρωταθλήματος της Basket League, προτού προσθέσει:

«Πρώτος στόχος, είναι να κάνω τους ανθρώπους αρκετά υπομονετικούς μαζί μου, γιατί δεν έχω τα αποτελέσματα των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο πριν από μένα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ σε αυτήν τη χώρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υπηρετήσω αυτήν την ευκαιρία. Για μια ομάδα όπως εμείς, δείχνει πολύ δύσκολο να μπούμε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά είναι μια πρόκληση για μένα. Βλέπω τους προπονητές του Παναθηναϊκού κάθε μέρα να δουλεύουν στο ΟΑΚΑ και αυτό κάνει εμένα και τους παίκτες μου, να προσπαθούμε περισσότερο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X