Εζεκιέλ Πόνσε, ο κατάλληλος παίκτης στη... σωστή στιγμή!

Εζεκιέλ Πόνσε, ο κατάλληλος παίκτης στη... σωστή στιγμή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυκλώνας Ζορμπάς δεν εμφανίστηκε στην Κρήτη, υπήρχε όμως τυφώνας… ΑΕΚ! Οι πρωταθλητές έκαναν περίπατο, στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ και τώρα ετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε χθες ο Εζεκιέλ Πόνσε, με κοντινή προβολή ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα των Κρητικών.

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ για τον Αργεντινό επιθετικό στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Μπορεί να μην ήταν σημαντικό, καθώς το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί από τα υπέροχα τέρματα των Μπακασέτα και Γκάλο, ωστόσο ο Πόνσε συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Σίγουρα, τα δύο προηγούμενα γκολ του ήταν… χρυσάφι! Γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, ενώ ήταν αυτός και πάλι αυτός, που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, πάλι πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος!

Είναι… παντού!

Και στα τρία γκολ που έχει πετύχει, ο Αργεντινός έχει αποδείξει πως είναι καθαρό φορ περιοχής, του… κουτιού που λέμε. Βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, πετυχαίνοντας το εύκολο γκολ που αναζητάει η ομάδα του. Στην χθεσινή αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Πόνσε ήταν… παντού! Ο Αργεντινός επιθετικός… τρύπωνε στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ, δημιουργώντας φάσεις και μεγάλους κινδύνους για τους Κρητικούς. Απώλεσε δύο ευκαιρίες, με τις προβολές του να περνούν άουτ, ωστόσο ήταν στην κατάλληλη θέση. Όπως έγινε και στη φάση του γκολ, όπου χρειάστηκε να σπρώξει ελάχιστα τη μπάλα στο πλεκτό της ομάδας του Παπαδόπουλου. Οι επιθετικοί τρέφονται με γκολ. Με αυτά ζουν και τους δίνουν ψυχολογία. Ο Πόνσε έχει ήδη τρία τέρματα και στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον χρειαστεί και πάλι, με τον Μάρκο Λιβάγια στην εξέδρα. Παράλληλα, φαίνεται πως έχει ήδη μάθει καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.

Καλύτερος από τις προηγούμενες σεζόν

Ο 21χρονος συνεχίζει να «ματώνει» τα δίχτυα και έχει ενδιαφέρον να κοιτάξουμε τι έκανε τις προηγούμενες σεζόν, σε Γαλλία και Ισπανία. Πέρυσι, με τη φανέλα της Λιλ είχε 3 τέρματα σε 32 αναμετρήσεις, ενώ πρόπερσι με την Γρανάδα, σημείωσε 2 γκολ σε 27 αγώνες. Πόσα έχει φέτος, με τη φανέλα της ΑΕΚ; Τρία γκολ, σε 9 ματς. Ή μάλλον, καλύτερα, σε 465, που έχει αγωνιστεί με την Ένωση.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Πόνσε δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος! Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει βγάλει ακόμα 90λεπτο με τη φανέλα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Θέλει να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν τον Αραούχο

Το καλοκαίρι, η ΑΕΚ έχασε έναν σεσημασμένο killer, τον Σέρχιο Αραούχο. Με τα γκολ του ο Αργεντινός, βοήθησε την ΑΕΚ να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος. Πέρυσι, ο αγαπημένος των Ενωσιτών, Τσίνο είχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Πόνσε έχει ήδη 3 και σκοπεύει να περάσει τον νυν παίκτη της Λας Πάλμας. Εύκολο, δύσκολο θα δείξει η πορεία. Πάντως έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν και μπορεί να φτάσει ή και να προσπεράσει τον Αραούχο.

Οι πρωταθλητές χρειάζονται τον γκολτσή Πόνσε σε αυτόν τον μαραθώνιο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Αργεντινός στέλνει μηνύματα, πως όταν είναι και 100% έτοιμος θα… πυροβολεί τους αντίπαλους τερματοφύλακες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X