Το μπέρδεμα της Λαμίας!

Επιστροφή από Ολλανδία, προπόνηση και πλέον... ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

[ads1]

Οσοι ζείτε και κινείται στην ελληνική πραγματικότητα, έχετε εμπεδώσει για τα καλά πως τα πρωταθλήματα κερδίζονται από μια ομάδα που είναι δυνατή και θωρακισμένη σε όλα τα επίπεδα. Μια ομάδα που δεν χαμπαριάζει από τερτίπια και ξέρει να δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις. Όπως συνέβη με την ΑΕΚ και όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες παρασκηνιακά, γύρω από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τη Λαμία.

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως ασκούνταν πιέσεις από διάφορες πλευρές, ώστε να αλλάξει η μέρα του αγώνα με τη Λαμία, που έχει οριστεί για το βράδυ της Τετάρτης (26/9, 9:30). Με πρόσχημα, πως η Λαμία δίνει ματς το βράδυ της Δευτέρας (24/9, 7:30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θα έπρεπε το ματς να μεταφερθεί για την Πέμπτη. Αλλά αυτό το σενάριο, θα εξόντωνε την ΑΕΚ που το Σάββατο έχει ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ακολουθεί εβδομάδα με Μπενφίκα και Ολυμπιακό.

Η «κιτρινόμαυρη» αντίδραση ήταν κάθετη και καθοριστική. Απέκλεισαν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο να συναινέσουν σε αλλαγή μέρας του ματς. Αλλωστε, τυπικά το 48ώρο που ορίζει ο νόμος καλύπτεται από την ώρα έναρξης της αναμέτρησης, που αρχίζει ακριβώς δύο μέρες μετά από την ώρα που θα τελειώσει το ματς στο Αγρίνιο.

Ηταν μάλιστα τόσο αποφασιστικοί από την ΑΕΚ και ξεκάθαροι πως δεν πρόκειται να δεχθούν τέτοια επιβάρυνση για την ομάδα, που έκαναν ακόμα και ριζοσπαστική αντιπρόταση. Να μεταφερθεί το ματς στο διάστημα της διακοπής για τα ματς της Εθνικής και ας είναι περίοδος που η ΑΕΚ θα βρίσκεται με μισή ομάδα, λόγω των εννιά διεθνών που έχει. Αλλά το ματς θα γίνει κανονικά την Τετάρτη και κάθε κατεργαράκος, μπορεί να πάει στον πάγκο του.

Ο Γκρανκάσας
[ads1]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X