Επιτυχίες για την ακαδημία ποδηλασίας της ΑΕΚ στην Πάτρα

Επιτυχίες για την ακαδημία ποδηλασίας της ΑΕΚ στην Πάτρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Skoda Synergy Ακαδημία Ποδηλασίας συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα. Στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ που οργάνωσε ο Π.Ο.Π. Πατρών, η Ακαδημία της ΑΕΚ έλαβε μέρος με 7 αθλητές συνοδεία των πατεράδων τους, τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Παπουτσά και του εφόρου του τμήματος.

Συμμετοχές – αποτελέσματα: Κατηγορία Μίνι Μικρά: Αιμίλιος Καβαλιεράτος 3ος Ιωάννης Τριανταφυλλίδης 6ος, Ιωάννης Μυλώβας 8ος, Αναστάσιος – Άγγελος Κωνσταντόπουλος 9ος. Κατηγορία Παμπαίδων: Χρήστος Κείος 10ος.

Κατηγορία Παίδων: Ιβάν Μαυροθαλασσίτης 7ος, Γεώργιος Ανδρεάδης 15ος.

Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της Voyager Rent a Car Voyager hellas rent a car για το βανάκι μεταφοράς με το οποίο μεταφέρει αθλητές – συνοδούς – εξοπλισμό, ασφαλές και άνετα. Επόμενος αγώνας της Ακαδημίας της οι Πανελλήνιες ημέρες Νεολαίας το Σαββατοκύριακο 22/23 Σεπτεμβρίου στο Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα. Στον 3ο γύρο Χαλκίδας πήρε μέρος ο Κώστας Τσιλιέρης ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο ίδιος σχολίασε για την επιτυχία του: “Πρώτο βάθρο με τη φανέλα της ΑΕΚΑΡΑΣ” Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο και τους συναθλητές μου που με βοηθούν να βελτιώνομαι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X