Εκπέμπει ...υγεία σε όλα τα επίπεδα !

Εκπέμπει ...υγεία σε όλα τα επίπεδα !
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η σεζόν για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που θα επιδιώξει φέτος να κατακτήσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πριν ακόμα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της όμως η “Ένωση” έχει πετύχει μια μεγάλη νίκη αν όχι την σημαντικότερη. Μετά από χρόνια η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία της και να “φτιάξει” το όνομα της στην …αγορά. Η παρουσία του Σταμάτη Παπασταμάτη στο διοικητικό τιμόνι ήταν καθοριστική ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές της ΑΕΚ που εκείνη την εποχή διένυε την πιο δύσκολη χρονιά από την ημέρα ίδρυσης της. Από την “μάχη’ της παραμονής η “Ένωση” κατάφερε να φτάσει στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Βήμα-βήμα το τμήμα οργανώθηκε σε επαγγελματικά επίπεδα και πλέον εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Είναι ενδεικτικό πως από την έναρξη της προετοιμασίας ο ισχυρός άντρας του τμήματος έχει εξοφλήσει στους παίκτες του και τον τρέχοντα μήνα ενώ οι ξένοι έχουν πάρει προκαταβολικά ένα μεγάλο μέρος των συμβολαίων τους. Η “γκρίνια” για ότι έχει να κάνει με κάθε τι μη αγωνιστικό δεν υπάρχει πλέον και η ομάδα δουλεύει προσηλωμένη στον αγωνιστικό της στόχο.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδωσε στην ΑΕΚ ένα …σπίτι με την ομάδα να προπονείται πλέον τις ώρες που θέλει και όσο θέλει στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” που διαμορφώθηκε κατάλληλα με προσωπικές ενέργειες του ιδίου. Στο ίδιο γήπεδο στεγάζονται πλέον και οι ακαδημίες που αριθμούν πάνω από 100 παιδιά.

Κάτι ακόμα πιο σημαντικό η ΑΕΚ φέτος ήταν και το απόλυτο αφεντικό στη μεταγραφική περίοδο χωρίς να μπει στο παιχνίδι του “παζαριού”. Κράτησε όσους παίκτες ήθελε και απέκτησε φυσικά αυτούς που ήθελε. Μετά από χρόνια ήταν αυτή που επέλεξε χωρίς να κάνει …εκπτώσεις στα “θέλω” της και αυτό είναι τεράστια επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X