Αγκουστί Χούλμπε: «Είμαι χαρούμενος για τη σπουδαία ευκαιρία της Φουενλαμπράδα»

Αγκουστί Χούλμπε: «Είμαι χαρούμενος για τη σπουδαία ευκαιρία της Φουενλαμπράδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Αγκουστί Χούλμπε θα είναι ο νέος προπονητής της Φουενλαμπράδα για τη νέα σεζόν. Ο 46χρονος τεχνικός ήταν επί σειρά πολλών ετών βοηθός και την επόμενη χρονιά θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο ως head coach.

Ο Ισπανός τεχνικός που θα βρεθεί στο… δρόμο της ΑΕΚ στους ομίλους του Basketball Champions League μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων EFE τονίζοντας αρχικά τα εξής:

Είμαι 30 χρόνια προπονητής και είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε μεγάλα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Αναντολού Έφες” και πρόσθεσε μιλώντας για τον Τσάβι Πασκουάλ και και τη συνεργασία τους στη Βαρκελώνη:

“Τα χρόνια που πέρασα δίπλα στον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα (σ.σ. έμεινε κοντά του σε όλες τις σεζόν από το 2008) ήταν πάρα πολύ καλά, επιμορφωτικά πάνω στο μπάσκετ αλλά και στον τρόπο που ανεβάζεις σε ανώτερο επίπεδο τους παίκτες σε πνευματικό επίπεδο. Ήταν πολύ πετυχημένα, μέχρι η Ρεάλ να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα και να αρχίσει να κερδίζει τίτλους.

Με τον Τσάβι Πασουάλ έκανα καριέρα και με τον Περάσοβιτς αργότερα πήρα και το μάστερ”, συμπλήρωσε  ο Χούλμπε που ακολούθησε τον Κροάτη στην Έφες.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X