Σέποβιτς: «Να εκμεταλλευτούμε ότι σχεδόν όλοι ποντάρουν σε πρόκριση της ΑΕΚ»

Σέποβιτς: «Να εκμεταλλευτούμε ότι σχεδόν όλοι ποντάρουν σε πρόκριση της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Σέποβιτς μίλησε στην ουγγρική «Nemzeti Sport» για τον αποψινό επαναληπτικό της Βίντι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι η ομάδα του είναι ικανή να κάνει την έκπληξη και να περάσει στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού «ευχήθηκε» αστειευόμενος στον φίλο του, Ούρος Τσόσιτς, να έχει ένα… άσχημο βράδυ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Σέποβιτς: 

-τις αναμνήσεις του από τη θητεία του στην Ελλάδα: «Έχω καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Αν και έχω καιρό να έρθω, μου αρέσει η πόλη και χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω. Σίγουρα επαγγελματικά θα μπορούσα να τα καταφέρω καλύτερα. Θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Πέτυχα όμως κάποια γκολ, συμμετείχα σε κάποιες σημαντικές νίκες, άρα δεν έχω λόγο να παραπονιέμαι. Επίσης έκανα πολλούς φίλους με τους οποίους έχω επαφή ακόμη και σήμερα».

-το πρώτο του ματς απέναντι στην ΑΕΚ: «Θα αντιμετωπίσω πρώτη φορά την ΑΕΚ. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιζε σε χαμηλότερες κατηγορίες λόγω οικονομικών προβλημάτων. Σήμερα όμως η ομάδα είναι ξανά στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα».

-το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τους διαιτητές, αλλά νομίζω πως η αποβολή του Χούζτι ήταν λίγο αυστηρή. Έκανε ένα δυνατό φάουλ, αλλά δεν ήταν για κόκκινη κάρτα. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στο διαιτητή. Πάντως θα ήθελα να δω τι θα γινόταν αν παίζαμε στα ίσα. Όταν η ισορροπία αποκαταστάθηκε δεν παίξαμε άσχημα, κάθε άλλο. Για να το απλοποιήσω, όταν ήμασταν δέκα εναντίον δέκα, κερδίζαμε 1-0. Όταν ήμασταν μόνο εμείς με δέκα, δεχτήκαμε δύο γκολ».

-το αν είναι εφικτή η πρόκριση για τη Βίντι: «Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα σε πλεονεκτική θέση. Όμως κι εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αν αποδώσουμε στο μέγιστο, μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Γιατί να μη σκοράρουμε δύο φορές στην Αθήνα; Στο πρώτο ματς είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα θα έχουμε και στη ρεβάνς. Το θέμα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Αυτή τη φορά η ψυχολογική πίεση είναι λιγότερη. Οι 99 στους 100 ποντάρουν σε πρόκριση της ΑΕΚ κι αυτό είναι κάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε».

-το αν φοβάται την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Όποιος φοβάται να παίξει μπροστά σε τόσους χιλιάδες θεατές, να μην αγωνιστεί. Όταν αρχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο ονειρεύεσαι τέτοια παιχνίδια. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, το ενδιαφέρον επίσης, αλλά αυτό δεν είναι κακό».

-τη φιλία του με τον Τσόσιτς: «Τον γνωρίζω από μικρή ηλικία. Εκείνος άρχισε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ποτέ δεν τεθήκαμε αντιμέτωποι. Τον είδα στο πρώτο ματς και μιλήσαμε. Είναι αμυντικός, εγώ επιθετικός, οπότε μπορεί να τα πούμε στο γήπεδο. Παρότι τον αγαπώ σαν φίλο μου, ελπίζω να έχει ένα κακό βράδυ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X