Το νέο... πολυβόλο της ΑΕΚ άρχισε να τα... κολλάει!

Eικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άργησε ο Πόνσε να… ματώσει τα δίχτυα με τα κιτρινόμαυρα!

Το… τανκ από την Αργεντινή, σημείωσε χθες το πρώτο του γκολ. Μαγική κίνηση από τον Λιβάγια, πάσα πάρε-βάλε στον Πόνσε και ο 21χρονος επιθετικός έγραψε το 1-0 για την ΑΕΚ, στο 37ο λεπτό. Πρώτο γκολ για τον Αργεντινό φορ, στην τρίτη του συμμετοχή με την «’Ένωση».

Η χθεσινή όμως, ήταν η πρώτη του στη βασική ενδεκάδα. Είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στην Γλασκώβη, κόντρα στην Σέλτικ και στην Βουδαπέστη, κόντρα στην Βίντι. Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να τον ξεκινήσει βασικό και αυτός τον δικαίωσε, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα της ομάδος του Γιάννη Πετράκη.

Το… κατέχει

Στο ματς με τον ΠΑΣ, ο Εσεκιέλ Πόνσε δεν έβαλε μόνο το γκολ. Ο τρόπος που κινούνταν στο γήπεδο και οι ενέργειες του σε ορισμένες φάσεις, προμηνύουν ότι θα δούμε… όμορφα πραγματάκια από τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αραούχο στην «κιτρινόμαυρη» επίθεση. Ο Αργεντινός επιθετικός, θα μπορούσε να φτάσει στο πρώτο του γκοκ, νωρίτερα αν δεν τον σταμάταγε εξ επαφής ο Μάρκος Βελλίδης στο 5ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Και φυσικά, πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι βρίσκεται μόλις έναν μήνα στην ομάδα.

«Φονικό» δίδυμό με Λιβάγια

Λέτε να εξελιχθεί ο Πόνσε, στον νέο… Αραούχο της ΑΕΚ; Ο Αργεντινός πάντως στην πρώτη του εμφάνιση, στη βασική ενδεκάδα… κένταγε στην επίθεση με τον Κροάτη σταρ της «Ένωσης». Όμορφοι συνδυασμοί του Πόνσε με τον Λιβάγια και όπως φαίνεται από την αρχή, έχουν… κουμπώσει! Σίγουρα, θα… ζαλίσουν αρκετές άμυνες του πρωταθλήματος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ποντάρει πολλά σε αυτό το εξαιρετικό δίδυμο.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ξεκίνησε με το… δεξί στην προσπάθεια για την υπεράσπιση των κεκτημένων στην Super League και ο Μαρίνος, έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι ευτυχισμένος. Ο Πόνσε μπορεί να γίνει το νέο… πολυβόλο της ΑΕΚ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X