Σε τρεις αγώνες, ο Κλωναρίδης έχει βάλει περισσότερα γκολ από πέρυσι!

Εικόνες από το Βίντι-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναγέννηση του Βίκτωρα είναι γεγονός!

Μετά την Γλασκώβη και την Σέλτικ, ο Κλωναρίδης σκόραρε και στη Βουδαπέστη, κόντρα στην Βίντι και φέρνει την ΑΕΚ… αγκαλιά με το… σεντόνι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει βρει το… κουμπί του 26χρονου μεσοεπιθετικού, βοηθώντας τον να… αναγεννηθεί. Ήδη σε τρία φετινά, επίσημα ματς, ο Κλωναρίδης μετράει περισσότερα γκολ από πέρυσι!

Την περσινή σεζόν, απογοήτευσε και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Αγωνίστηκε 24 φορές με τη φανέλα της «Ένωσης» και σημείωσε μόλις ένα γκολ, στην αναμέτρηση με την Λάρισα, η οποία έληξε 4-0. Φέτος, ο Κλωναρίδης έχει ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι και ήδη μετράει 2 γκολ σε τρεις αγώνες! Και τα 2 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, είναι ιδιαίτερα σημαντικά, με την ΑΕΚ να… τεντώνει στο ΟΑΚΑ, το… σεντόνι!

Στην αναμέτρηση της Βουδαπέστης, ο «Κλώνα» ήταν στο κατάλληλο σημείο, άρπαξε το…ριμπάουντ από το σουτ του Μπακασέτα και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε τον δρόμο για τα… αστέρια του Champions League, στέλνοντας για άλλη μια φορά μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X