Λιβάγια για Εθνική Κροατίας!

«Όχι» της ΑΕΚ σε πρόταση 8 εκατ. για Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας αναζητά… νέο αίμα για την Εθνική Κροατίας μιας και Μάντζουκιτς, Τσόρλουκα και Σούμπασιτς αποχαιρέτισαν, ενώ ο Κάλινιτς είναι άγνωστο αν επιστρέψει στις τάξεις της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ζλάτκο Ντάλιτς ψάχνει νέους παίκτες για το φιλικό με την Πορτογαλία (6 Σεπτεμβρίου) αλλά και το προσεχές Nations League (με την Ισπανία στις 11 Σεπτεμβρίου) και ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζει, σύμφωνα με το site «tportal.hr» είναι και ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός έκανε σούπερ χρονιά πέρυσι και βοήθησε την ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ φέτος ξεκίνησε… φουριόζος στα ματς με την Σέλτικ όπου και σκόραρε στο ΟΑΚΑ.

Το δημοσίευμα από την Κροατία αναφέρει ότι ο Λιβάγια είναι σε εξαιρετική φόρμα, έτοιμος να βοηθήσει και αξίζει μία κλήση στην Κροατία. Και μένει να φανεί αν… κερδίσει την κλήση του στην Εθνική Κροατίας ο Λιβάγια, από όπου είχε αποχωρήσει με αιχμές για την πολιτική της Ομοσπονδίας και το πως… έμπλεκαν πολιτικοί στις αποφάσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X