Άρχισαν να διατίθενται τα εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν να διατίθενται τα εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες, η ΑΕΚ δίνει την πρώτη της «μάχη» στην Γλασκώβη, κόντρα στην Σέλτικ, με τους φίλους της «Ένωσης» να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, ώστε να παραλάβουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Σέλτικ Παρκ, έχει ξεκινήσει από την ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο για τα «μαγικά χαρτάκια». Υπενθυμίζουμε, ότι στο πλευρό της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα βρεθούν πάνω από 600 «κιτρινόμαυροι» οπαδοί, ώστε να μετατρέψουν σε… σκεπαστή, το γήπεδο της Σέλτικ.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε ήδη από το ξενοδοχείο Holiday INN Glasgow East Kilbride (διεύθυνση Stewartfield Way, East Kilbride, G74 5LA, UK) η σημερινή διάθεση των εισιτηρίων του αποψινού αγώνα στους φίλους της ΑΕΚ που θα βρεθούν απόψε στο Celtic Park. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί στις 16.00 τοπική ώρα προκειμένου τα αδιάθετα εισιτήρια να επιστραφούν στη Σέλτικ. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο φιλάθλου χωρίς εισιτήριο.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο τόπος συγκέντρωσης των φιλάθλων της ομάδας μας είναι η Old fruit market square (merchant square) και από εκεί συνοδεία αστυνομικής δύναμης θα γίνει οργανωμένα από τις έξι το απόγευμα (τοπική ώρα) η μετάβασή τους στο γήπεδο.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2305229879518477

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X