Οδηγίες για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στην Γλασκώβη

Οδηγίες για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στην Γλασκώβη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη της στο Σέλτικ Παρκ, καθώς οι οπαδοί της θα βρίσκονται στο πλευρό της για ακόμα μια δύσκολη εκτός έδρας ευρωπαϊκή μάχη. Περίπου 500 με 600 φίλοι της ομάδας αναμένεται να βρεθούν απόψε στο Σέλτικ Παρκ, με τους μίσους να είναι από την Αγγλία.

Την ίδια στιγμή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με ανάρτησή της στα social media, ενημέρωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονται στη Γλασκώβη για το σημείο συνάντησης πριν το παιχνίδι και τον τρόπο της μετάβασής τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της που θα βρεθούν απόψε στο Celtic Park για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα ότι ο τόπος συγκέντρωσής τους πριν από το ματς είναι η Old fruit market square (merchant square) και από εκεί συνοδεία αστυνομικής δύναμης θα γίνει οργανωμένα η μετάβασή τους στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί τους φιλάθλους της για απόλυτη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας και εκφράζει τη βεβαιοτητα για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X