Κλωναρίδης, η νέα... μεταγραφή της ΑΕΚ!

Κλωναρίδης, η νέα... μεταγραφή της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ χθες εντυπωσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού της. Γρήγορο passing game, πολλές φάσεις και η ομάδα δείχνει σιγά-σιγά να… ρολάρει λίγο πριν την πρώτη «μάχη» στα προκριματικά του Champions League. Οπότε, αναμένεται να δούμε ωραία πραγματάκια αυτή τη σεζόν από την νέα ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στην πρόβα τζενεράλε με την Γαλατασαράι, έλαμψαν με την απόδοσή τους αρκετοί «κιτρινόμαυροι». Ο Εβρίτης τεχνικός εκτός από τις… πινελιές που προσθέτει στο παιχνίδι της «Ένωσης», φαίνεται ότι είναι έτοιμος να αναγεννήσει και έναν παίκτη που είχε στον Παναθηναϊκό, τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ακόμα τον… ψάχνει ο Αζίζ

Στο 35΄, η ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια σκόραρε το πρώτο της γκολ στη φετινή σεζόν. Για να φτάσει όμως η μπάλα στα πόδια του Κροάτη και να… αναπαυθεί στα δίχτυα του Τσίπε, έπρεπε πρώτα να μιλήσει ο Κλωναρίδης. Ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» εξέθεσε τον μπακ της Γαλατά, περνώντας τον κάτω από τα πόδια πάνω στην γραμμή του άουτ. Στη συνέχεια, έφυγε μπροστά και ο Αζίζ δεν τον έπιανε ούτε με… καλάμι ψαρέματος, με τον Κλωναρίδη να δίνει μισό γκολ στον Μάρκο Λιβάγια. Ο26χρονος στο ματς με την Γαλατά ξεδίπλωσε το ταλέντο πράγμα που δεν το έκανε την προηγούμενη χρονιά.

Αναγγενημένος

Την σεζόν που μας πέρασε, ο 26χρονος απογοήτευσε με τις επιδόσεις του. Αντιθέτως, στο φιλικό με την πρωταθλήτρια Τουρκίας πήγε να κάνει όσα δεν έκανε όλη την περσινή σεζόν. Έμοιαζε πιο ελεύθερος, του είχαν λυθεί τα πόδια και ταλαιπώρησε αρκετές φορές την άμυνα των Τούρκων. Τα πρώτα δείγματα της φετινής σεζόν είναι αρκετά ενθαρρυντικά, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να αξιοποιήσει την δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται. Αγωνίστηκε μαζί με τον Λιβάγια μπροστά και εκτός απ΄την ασίστ πήγε να βάλει και γκολ, φωνάζοντας «παρών» ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Ο Ουζουνίδης τον απογειώνει 

Ο κόουτς της ΑΕΚ βάζει και αυτός το… λιθαράκι του στην αναγέννηση του Βίκτωρα, όπως ακριβώς έγινε και στον Παναθηναϊκό. Με τον Μαρίνο στον «πράσινο» πάγκο, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, παίρνοντας και την μεταγραφή του στην «Ένωση». Άλλωστε, βοήθησε και αυτός στην πρωτιά των «κιτρινόμαυρων» στα πλεί οφ του 2017, όταν «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με ένα γκολ και μια ασίστ, ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Βίκτωρας φαίνεται πως αποτελεί ένα στοίχημα για τον Εβρίτη τεχνικό με τον 26χρονο να «λάμπει» όσες φορές καθοδηγείται από τον Ουζουνίδη

Ο Κλωναρίδης έστειλε μήνυμα σε όλους ότι είναι εδώ. Ακόμα και το… νούμερο της φανέλας υποδηλώνει κάτι. Πέρυσι είχε το 28, φέτος το 17. Είναι έτοιμος για το… restart!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X