Με Ακπόμ θα τη βγάλει ο ΠΑΟΚ

Με Ακπόμ θα τη βγάλει ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Τσούμπα Ακπόμ έχουν καταλήξει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του “Δικεφάλου του βορρά”.

Ο Νιγηριανός που έχει πολιτογραφηθει Βρετανός αγωνίστηκε ως δανεικός στη  Σιντ Τρούιντεν από την Άρσεναλ την περασμένη περίοδο και σύμφωνα  με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει αε όλα με τους “κανονιέρηδες” για την αποκτηση του. Ο 22χρονος πέρυσι είχε έξι γκολ και μια ασίστ σε 16 αγώνες.

Ο Τσούμπα Ακπόμ έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ ως το καλοκαίρι του 2019 και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αγορά του νεαρού επιθετικού.

Ο Ακπόμ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας και σε συνολικά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος έχει πετύχει 18 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού σε Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον και Χαλ.

Στην Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League έχει παίξει σε 12 παιχνίδια ενώ με την U23 της ομάδας του Λονδίνου μετράει 50 συμμετοχές με 33 τέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X